Üdvözöljük a

Üzletember találkozó a Smart City World Congress ideje alatt

honlapján!

-

Üzletember találkozó a Smart City World Congress ideje alatt

Szerző: Pintye Alexandra | 2019. szeptember 30.

Az ACCIÓ, a katalán kormány üzletfejlesztéssel foglalkozó ügynöksége az Enterprise Europe Network támogatásával üzletember találkozót szervez smart city témakörben 2019. november 19-20. között Barcelonában.

Az üzletember találkozó ideje alatt a résztvevő szervezetek előre egyeztetett, 20 perces meetingek keretében tárgyalásokat folytathatnak potenciális üzleti partnerekkel, emellett lehetőségük van technológiai együttműködések kialakítására a magán és állami szektor szervezeteivel karöltve.

 

A találkozó célja, hogy segítse a kis- és középvállalatokat, a startupokat, a vállalkozókat, az egyetemeket, a kutatócsoportokat, egyéb szervezeteket és városokat a megfelelő nemzetközi partnerek felkutatásában. Az üzletember találkozó egy speciális programot tartogat azon városok, önkormányzatok és egyéb közbeszerzési hatóságok számára, amelyek elkötelezettek az innováció iránt. Ezen résztvevőknek lehetőségük lesz kapcsolatban kerülni olyan cégekkel, amelyek innovatív megoldásokat kínálnak a városokat érintő kihívásokra.

 

Az érdeklődő szervezeteknek november 5-ig van lehetőségük regisztrálni a találkozóra egy az ajánlatukat vagy igényüket tartalmazó együttműködési profil kitöltésével.

 

Regisztrációs link: https://smartcity2019.b2match.io/

Helyszín: Barcelona, Spanyolország
Időpont: 2019. 11. 19. 00:00 - 2019. 11. 20. 00:00
Jelentkezés határideje: 2019. 11. 05. 00:00