Üdvözöljük a

FELHÍVÁS: Mutassa be Ön is vállalkozását, cégét a XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Napon!

honlapján!

-

FELHÍVÁS: Mutassa be Ön is vállalkozását, cégét a XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Napon!

Szerző: Czirbik Milán | 2019. augusztus 10.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúnánási Szervezete együttműködve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezetével és a Hajdúnánás Városi Önkormányzattal, 2019. szeptember 14-én XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Nap címmel nagyszabású rendezvényt szervez.

Kamaránk várja azon cégek, vállalkozók jelentkezését, akik kiállítóként részt kívánnak venni a XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Napon!

 

A rendezvény időpontja:

2019. szeptember 14. szombat

 

Helyszíne:

a Hajdúnánási Gyógyfürdő Fesztiválterülete

 

A kiállításon való részvétel díjmentes a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagjai, illetve a rendezett, kötelező kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozók, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai tagsággal rendelkező gazdálkodó szervezetek és termelők számára is!

A XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Napon a szervezők Főzőversenyt, Sárkányhajó bajnokságot és egyéb Sportversenyeket is hirdetnek, melyre szintén várjuk céges csapatok, szervezetek, baráti társaságok jelentkezését!

Részvételi szándékukat kérjük, legkésőbb 2019. augusztus 26-ig jelezzék a papp.monika@hbkik.hu e-mail címen, a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével! A helyfoglalás a jelentkezések beérkezésének sorrendjében történik!

 

Bővebb információ:

 

Papp Mónika

Területi munkatárs

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Hajdúnánási Területi Iroda

4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 3.

Tel.: 52/351-785

Mobil:20/2670690

E-mail: papp.monika@hbkik.hu